Endelig folkebad på Sørumsand

Postet av Sørumsand IF den 29. Jan 2014

Førstkommende søndag starter SIF svømmegruppe folkebad på Bingsfoss.

SIF svømmegruppe kan med stor glede informere om at vi nå i samarbeid med Sørum kommune starter folkebad på Bingsfoss. SIF svømmegruppe har mottatt mange ønsker om at det skal arrangeres folkebad på Sørumsand og nå er det endelig en realitet!

Folkebadet starter førstkommende søndag og vil i en prøveperiode avholdes de fleste søndager frem mot sommeren. For mer informasjon om hvilke datoer det vil være folkebad, se SIF svømmegruppe sin hjemmeside om folkebad her.

Billettsalget foregår klokka 11.15-13.00.Den første timen fra 11.30 til 12.30 er reservert til familiesvømming, det vil si voksne og barn. (Barn under 12 år må ha med seg en voksen).Den andre timen fra 12.30 til 13.30 er reservert til voksensvømming, det vil si kun for de som har fyllt 16 år og eldre.Ta med badetøy og badehetteHusk god kroppsvask/hårvask uten badetøy før dere går i vannet.

Velkommen!


2 Kommentarer

Kommentarer

  • Sørumsand IF - Bueskyting

    Det er meg beskjent ikke noe folkebad pr i dag. SIF Svømmegruppe hadde dette for noe år siden, men det var så dårlig oppslutning at det ble lagt ned.

    24 april 2017
  • Heidi Lindblad Vårum

    Er det fremdeles folkebad på Bingsfoss? Jeg spør for noen foreldre i klassen min.

    22 april 2017

Logg inn for å skrive en kommentar.