Innebandy-trening for 9-13 åringer

Postet av Sørumsand IF den 11. Jan 2019

Etter en uhøytidelig kartlegging hvor vi har sjekket interessen for å drive med innebandy, har vi fått en del henvendelser. Såpass mange at vi gjerne vil invitere til trening for den største gruppen av de som er interessert. Alle barn mellom 9 og 13 år som har lyst til å prøve innebandy, er derfor velkommen til å teste ut innebandy i SIF Hallen på fredager mellom kl 14.30 - 15.30. Første trening er fredag 18. januar. Dette gjelder både for gutter og jenter. Barna må ha med seg treningstøy, innesko og drikkeflaske. Forbundet for innebandy krever dessuten at barn som er født etter 2005 må ha på seg vernebriller.

I første omgang vil dette være et gratis tilbud, men hvis vi ser at interessen er vedvarende og flere kommer til etter hvert, vil det bli et permanent tilbud hvor man må påregne at det kommer en treningsavgift etter hvert og man må betale medlemskontingent til SIF.

Terningene vil bli ledet av Atle Burdahl - han har lang erfaring i å spille innebandy og har spilt på høyt nivå i Oslo i mange år. Lurer du på noe i denne forbindelse kan du ta kontakt med han på tlf. 99 37 52 33 eller på mail: vif-atle@hotmail.com


Vel møtt!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.