Den nye banen er nesten ferdig - men ikke helt!

Postet av Sørumsand IF den 16. Jul 2024

Det har vært stor anleggsvirksomhet i Idrettsparken de siste ukene. Vi har rehabilitert den eldste banen vår! Alt grunnarbeidet er gjort, det gamle har blitt fjernet, nye pads har blitt lagt og nytt gress har blitt lagt og limt. Siden dette er en såkalt miljøvennlig bane, vil det ikke være gummigranulat som er innfyll. Vi har valgt sand som er coated/belagt med cellulose og det skal dermed være nedbrytbart. Dette heter Bioflex Eco og leveres av Firmaet Unisport. I første omgang er det nå lagt 50 tonn med dette innfyllet. De resterende 110,8 tonnene, er dessverre forsinket fra produsenten i USA. Vi har nå fått beskjed om at båten med cellulose-belegget for produksjonen av BioFLex Eco skal ankomme havnen i Danmark 22. juli. Hvis alt da går som planlagt, vil de resterende tonnene bli lagt ut på banen i uke 32.

Det betyr at selv om banen kanskje ser ferdig ut, er den ikke det. Det er derfor IKKE LOV å bruke den nye banen nå - før det er helt ferdig lagt med det nye innfyllet. Vi vil informere om dette når det er klart, men det blir antagelig ikke før i midten av august. 

VIKTIG - fint om alle foreldre, trenere og lagledere bringer denne informasjonen videre til barn og unge som ikke leser dette.


MEN - KG2 er ferdig oppusset og kan bare brukes (nå uten så mye humper)



 

 



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.